Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ФК Пржине seviljainspain
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 16.6
slecht Schieten matig
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Ulema bereikt de bal nog maar net als eerste. Parezanović onderschept slim de pass. Parezanović met een sublieme pass. Klungelig pakt Šojić de bal. Šojić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Žarković rent richting de bal. Marojević rent richting de bal. Svilanović speelt de bal door. Dadić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Ulema neemt de hoekschop. Simović rent richting de bal. Simović schiet op doel. Na een snelle pass probeert Šojić de bal onder controle te krijgen. Bogavac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Пржине - seviljainspain 0:1

28e minuut.
Svilanović verovert de bal door een tackle van achteren. Labudović begaat een overtreding. Svilanović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Svilanović met een snel genomen vrije trap. Daar is Dadić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dadić is nu in balbezit. Dadić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ФК Пржине - seviljainspain 1:1

30e minuut.
Labudović geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Svilanović met de inworp. Vesić is nu in balbezit. Vesić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dadić is nu in balbezit. Dadić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Marojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Marojević passt de bal zonder na te denken. Žarković rent richting de bal. Vesić onderschept slim de pass. Vesić schiet op doel. Šerić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Пржине - seviljainspain 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Пржине 31%, seviljainspain 69%.
ФК Пржине - seviljainspain 2:1

60e minuut.
Drobnjak probeert naar een medespeler te passen. Marojević rent richting de bal. Marojević passt de bal met de wreef. Dadić is nu in balbezit. Dadić schiet op doel. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Obradović is nu in balbezit. Vojvodić verovert de bal door een tackle van achteren. Vojvodić passt de bal in één keer door. Dadić rent richting de bal. Dadić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Milenković is nu in balbezit. Marojević rent richting de bal. Milenković onderschept slim de pass. Šojić rent richting de bal. Šojić schiet op doel. Bogavac bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Пржине 36%, seviljainspain 64%.
ФК Пржине - seviljainspain 2:1