Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
seviljainspain ФК Пржине
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 18.5
matig Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Šojić passt de bal zonder na te denken. Vojvodić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Simović. Simović krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Nedović geeft de bal voor. Parezanović kopt de bal weg. Marojević heeft problemen om de bal te vangen. Milenković is nu in balbezit. Milenković schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Šerić trapt de bal weg. Marojević kopt de bal weg. Dadić rent richting de bal. Dadić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
seviljainspain - ФК Пржине 0:1

9e minuut.
Isailović kopt de bal weg. Dadić heeft problemen om de bal te vangen. Žarković rent richting de bal. Vesić onderschept slim de pass. Vesić draait met de bal, schiet en ... Šerić bokst de bal weg. Šerić speelt de bal door. Milenković kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bandović de bal onder controle te krijgen. Šojić rent richting de bal. Šojić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Milenković met een sublieme pass. Bandović heeft problemen om de bal te vangen. Mišković speelt de bal door. Šojić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šojić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: seviljainspain 61%, ФК Пржине 39%.
seviljainspain - ФК Пржине 0:1

51e minuut.
Isailović rent richting de bal. Isailović speelt de bal door. Milenković is nu in balbezit. Šojić is nu in balbezit. Šojić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Vesić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Šojić komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Dadić rent richting de bal. Simović is nu in balbezit. Dadić onderschept slim de pass. Šojić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šojić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Doeltrap. Šerić met een harde bal richting middenveld. Drobnjak kopt de bal weg. Šojić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šojić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Milenković passt de bal zonder na te denken. Drobnjak is nu in balbezit. Žarković tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Žarković krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Svilanović speelt de bal door. Parezanović geeft een hoge lob. Vojvodić met een sublieme pass. Šojić rent richting de bal. Šojić draait met de bal, schiet en ... Šerić bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: seviljainspain 58%, ФК Пржине 42%.
seviljainspain - ФК Пржине 0:1