Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
novovic fc buducn
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 18.3
matig Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Perković rent richting de bal. Malbaša verovert de bal door een tackle van achteren. Malbaša passt de bal met de wreef. Ćorić is nu in balbezit. Ćorić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Čupić geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Vučelić de bal onder controle te krijgen. Vulić kopt de bal weg. Ćorić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćorić haalt uit met een fantastische trap. Anđelić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Anđelić speelt de bal door. Koprivica kopt de bal weg. Daar is Bošković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bošković draait met de bal, schiet en ... Anđić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
novovic fc - buducn 0:1

18e minuut.
Anđić trapt de bal weg. Klungelig pakt Gudelj de bal. Mučinić rent richting de bal. Mučinić probeert naar een medespeler te passen. Kadija geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Vulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulić passt de bal met de wreef. Malbaša is nu in balbezit. Malbaša passt de bal zonder na te denken. Ćorić rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
novovic fc - buducn 1:1

33e minuut.
Ćorić kopt de bal weg. Vučelić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čupić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Čupić is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Vučelić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vulić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ćorić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćorić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
novovic fc - buducn 2:1

34e minuut.
Koprivica probeert naar een medespeler te passen. Bošković heeft problemen om de bal te vangen. Ćorić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćorić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: novovic fc 46%, buducn 54%.
novovic fc - buducn 2:1

50e minuut.
Novović is nu in balbezit. Vulić onderschept slim de pass. Vulić geeft een lange en hoge pass. Ćorić is nu in balbezit. Ćorić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
novovic fc - buducn 3:1

59e minuut.
Ristić met een snelle inworp. Pejković probeert naar een medespeler te passen. Gudelj speelt de bal door. Koprivica bereikt de bal nog maar net als eerste. Koprivica draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Vulić rent richting de bal. Vulić passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Koprivica de bal. Bošković rent richting de bal. Bošković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
novovic fc - buducn 3:2

69e minuut.
Vučelić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vučelić probeert naar een medespeler te passen. Ćorić rent richting de bal. Ćorić draait met de bal, schiet en ... Anđelić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
novovic fc - buducn 4:2

76e minuut.
Perković onderschept slim de pass. Perković speelt de bal door. Vukšić met een sublieme pass. Ćorić is nu in balbezit. Ćorić schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Vulić speelt de bal door. Malbaša rent richting de bal. Malbaša probeert naar een medespeler te passen. Ćorić rent richting de bal. Ćorić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: novovic fc 35%, buducn 65%.
novovic fc - buducn 4:2