Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
buducn novovic fc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
15 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 19.7
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Vulić probeert naar een medespeler te passen. Ristić is nu in balbezit. Ristić passt de bal in één keer door. Malbaša rent richting de bal. Malbaša haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Novović probeert naar een medespeler te passen. Mučinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Koprivica verovert de bal door een tackle van achteren. Koprivica haalt uit met een fantastische trap. Jevtović probeert de bal aan de voet te houden. Anđić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Kadija passt de bal met de wreef. Ćorić bereikt de bal nog maar net als eerste. Velić is nu in balbezit. Malbaša verovert de bal door een tackle van achteren. Malbaša draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
buducn - novovic fc 0:1

34e minuut.
Bošković met een sublieme pass. Koprivica rent richting de bal. Vukšić begaat een overtreding. Vukšić krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Pejković probeert naar een medespeler te passen. Vukšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukšić geeft een hoge lob. Ćorić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćorić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
buducn - novovic fc 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: buducn 44%, novovic fc 56%.
buducn - novovic fc 0:2

72e minuut.
Klungelig pakt Kadija de bal. Kadija passt de bal met de wreef. Ćorić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćorić draait met de bal, schiet en ... Anđelić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Malbaša rent richting de bal. Malbaša geeft de bal voor. Kadija probeert naar een medespeler te passen. Ćorić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćorić draait met de bal, schiet en ... Anđelić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Vulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Koprivica onderschept slim de pass. Bošković is nu in balbezit. Bošković schiet op doel. Jevtović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: buducn 55%, novovic fc 45%.
buducn - novovic fc 0:2