Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fk vasojevici Samsung OFK
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
7 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 15.3
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


13e minuut.
Mrdaković geeft de bal voor. Danojlić heeft problemen om de bal te vangen. Danojlić met een sublieme pass. Mrdaković rent richting de bal. Mrdaković schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Štulanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrdaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijanović speelt de bal door. Krstanović rent richting de bal. Krstanović schiet op doel. Radojković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Mijanović met een sublieme pass. Brković is nu in balbezit. Brković geeft de bal voor. Krstanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Krstanović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Vuksanović is nu in balbezit. Kokić verovert de bal door een tackle van achteren. Kokić passt de bal in één keer door. Krstanović rent richting de bal. Krstanović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Tešić passt de bal zonder na te denken. Grković is nu in balbezit. Gregović rent richting de bal. Mrdaković is nu in balbezit. Mrdaković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk vasojevici - Samsung OFK 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk vasojevici 39%, Samsung OFK 61%.
Fk vasojevici - Samsung OFK 0:1

73e minuut.
Mijanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijanović passt de bal met de wreef. Redžić heeft problemen om de bal te vangen. Krstanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Krstanović schiet op doel. Radojković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Klungelig pakt Grković de bal. Mrdaković rent richting de bal. Grković begaat een overtreding. Grković krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk vasojevici 37%, Samsung OFK 63%.
Fk vasojevici - Samsung OFK 0:1