Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
grays In our dreams go go go
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 17.7
matig Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Na een snelle pass probeert Rahman de bal onder controle te krijgen. Kanzani rent richting de bal. Kanzani passt de bal zonder na te denken. Dihqani rent richting de bal. Dihqani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Hammani passt de bal met de wreef. Usmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nefci rent richting de bal. Usmi onderschept slim de pass. Usmi geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Tonati onderschept slim de pass. Tonati met een sublieme pass. Daar is Dihqani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kanzani is nu in balbezit. Kanzani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Kanzani rent richting de bal. Rahman onderschept slim de pass. Rahman passt de bal met de wreef. Estilidaei rent richting de bal. Estilidaei geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Usmi met een snelle inworp. Meshkat rent richting de bal. Kanzani verovert de bal door een tackle van achteren. Kanzani draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Usmi geeft een lange en hoge pass. Tiabi kopt de bal weg. Ejukezi probeert de bal aan de voet te houden. Kanzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanzani draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: grays 42%, In our dreams go go go 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
grays - In our dreams go go go 0:0

47e minuut.
Ouertuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanzani is nu in balbezit. Kanzani passt de bal met de wreef. Dihqani is nu in balbezit. Dihqani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Rahman met een sublieme pass. Javadi is nu in balbezit. Firyabi begaat een overtreding. Firyabi krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Kanzani rent richting de bal. Kanzani met een sublieme pass. Dihqani is nu in balbezit. Dihqani schiet op doel. Ala probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
grays - In our dreams go go go 1:0

66e minuut.
Javadi is nu in balbezit. Estilidaei bereikt de bal nog maar net als eerste. Javadi is nu in balbezit. Estilidaei bereikt de bal nog maar net als eerste. Estilidaei draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Rahman kan de bal niet met de borst controleren. Kanzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahman begaat een overtreding. Rahman krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Ejukezi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ejukezi zijn tegenspeler op de grond. Kanzani raakt geblesseerd tijdens het duel. Tiabi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
grays - In our dreams go go go 2:0

89e minuut.
Kanzani schiet op doel. De bal rolt over de achterlijn. Ala met een harde bal richting middenveld. Tiabi controleert de bal met de borst. Tiabi geeft een lange en hoge pass. Ala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: grays 51%, In our dreams go go go 49%.
grays - In our dreams go go go 2:0