Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ahvaziha FC PERSIAN
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17.2
hopeless Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Kaleel geeft de bal voor. Khani is nu in balbezit. Abdelmajid tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abdelmajid krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Juma is nu in balbezit. Juma geeft een lange en hoge pass. Daar is Fekhma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khani is nu in balbezit. Khani draait met de bal, schiet en ... Paal! Ashrafy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Ebtehaj met de inworp. Abdelmajid is nu in balbezit. Abdelmajid passt de bal zonder na te denken. Estili rent richting de bal. Estili draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Rozin geeft de bal voor. Inworp. Eudeline zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Estili bereikt de bal nog maar net als eerste. Estili draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Akram trapt de bal weg van het doel. Abdelmajid kopt de bal weg. Rawhani bereikt de bal nog maar net als eerste. Estili is nu in balbezit. Estili haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Rozin geeft een hoge lob. Falatah kan de bal niet met de borst controleren. Khani bereikt de bal nog maar net als eerste. Khani schiet op doel. Ashrafy werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Juma bereikt de bal nog maar net als eerste. Estili bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mahallati. Mahallati krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Kaleel geeft de bal voor. Fekhma rent richting de bal. Khani onderschept slim de pass. Mahallati rent richting de bal. Khani bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kaleel zal de hoekschop nemen. Khani krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ahvaziha 61%, FC PERSIAN 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ahvaziha - FC PERSIAN 0:0

52e minuut.
Daar is Fekhma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fekhma geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Falatah met een snelle inworp. Kassem geeft een hoge lob. Akram probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Akram speelt de bal door. Mahallati bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahallati passt de bal zonder na te denken. Khani heeft problemen om de bal te vangen. Khani schiet op doel. Ashrafy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Eudeline verovert de bal door een tackle van achteren. Eudeline passt de bal met de wreef. Rawhani is nu in balbezit. Rawhani draait met de bal, schiet en ... Akram probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ahvaziha - FC PERSIAN 1:0

73e minuut.
Klungelig pakt Majidi de bal. Ebtehaj onderschept slim de pass. Ebtehaj geeft een hoge lob. Rawhani bereikt de bal nog maar net als eerste. Rawhani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Abdelmajid passt de bal met de wreef. Minavand bereikt de bal nog maar net als eerste. Minavand geeft een lange en hoge pass. Daar is Ebtehaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mahallati bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Ebtehaj speelt de bal door. Eudeline rent richting de bal. Eudeline speelt de bal door. Rawhani is nu in balbezit. Rawhani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ahvaziha 55%, FC PERSIAN 45%.
ahvaziha - FC PERSIAN 1:0