Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bogner In our dreams go go go
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 16.6
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Ouertuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ansary onderschept slim de pass. Met opzet legt Meshkat zijn tegenspeler op de grond. Ansary raakt geblesseerd tijdens het duel. Fuhrabi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Yaqtin geeft de bal voor. Inworp. Hakala met de inworp. Estilidaei bereikt de bal nog maar net als eerste. Estilidaei geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Yaqtin met een sublieme pass. Shadi Fahmi is nu in balbezit. Ouertuni rent richting de bal. Shadi Fahmi verovert de bal door een tackle van achteren. Shadi Fahmi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Yaqtin is nu in balbezit. Rahman met een sublieme pass. Malle rent richting de bal. Tonati rent richting de bal. Tonati draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Malle bereikt de bal nog maar net als eerste. Malle geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ouertuni de bal. Ansary is nu in balbezit. Ansary haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
bogner - In our dreams go go go 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bogner 42%, In our dreams go go go 58%.
bogner - In our dreams go go go 1:0

52e minuut.
Estilidaei rent richting de bal. Fuhrabi geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Imami de bal onder controle te krijgen. Shadi Fahmi is nu in balbezit. Shadi Fahmi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Hakala raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Haqiqat komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Meshkat bereikt de bal nog maar net als eerste. Meshkat passt de bal in één keer door. Ouertuni probeert naar een medespeler te passen. Estilidaei rent richting de bal. Estilidaei draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
El Habend Foqui probeert de bal aan de voet te houden. Nefci rent richting de bal. Nefci passt de bal met de wreef. Tonati bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonati haalt uit met een fantastische trap. Falatah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Estilidaei passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ariffadillah de bal. Ejukezi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ariffadillah verovert de bal door een tackle van achteren. Ariffadillah geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Shadi Fahmi is nu in balbezit. Shadi Fahmi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bogner - In our dreams go go go 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bogner 48%, In our dreams go go go 52%.
bogner - In our dreams go go go 2:0