Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC PERSIAN the perspolis
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Tabut kopt de bal weg. Daar is Juma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karbaschi onderschept slim de pass. Rouzijak is nu in balbezit. Rouzijak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Karbaschi rent richting de bal. Karbaschi geeft een hoge lob. Fekhma rent richting de bal. Hunyadi onderschept slim de pass. Hunyadi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PERSIAN - the perspolis 0:1

8e minuut.
Mahmudnizhad geeft een lange en hoge pass. Kaleel is nu in balbezit. Kaleel probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Khani de bal. Khani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC PERSIAN - the perspolis 1:1

9e minuut.
Khani raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fudayl komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Ardabili geeft de bal voor. Kaleel kopt de bal weg. Klungelig pakt Falken de bal. Rouzijak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouzijak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Juma passt de bal zonder na te denken. Fekhma is nu in balbezit. Hunyadi maakt een afschuwelijke overtreding. Fekhma roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Fekhma kan niet meer verder spelen. Teldjoun komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Karbaschi rent richting de bal. Karbaschi passt de bal met de wreef. Hunyadi is nu in balbezit. Hunyadi schiet op doel. Akram probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Mahmudnizhad passt de bal met de wreef. Kaleel bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabut onderschept slim de pass. Tabut geeft een lange en hoge pass. Rouzijak is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PERSIAN - the perspolis 1:2

29e minuut.
Juma is nu in balbezit. Juma passt de bal in één keer door. Majidi is nu in balbezit. Majidi geeft een hoge lob. Fudayl springt en kopt de bal. Hushmand verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Hunyadi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lavassaney de bal. Minavand bereikt de bal nog maar net als eerste. Minavand geeft een hoge lob. Lavassaney geeft een hoge lob. Akram probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Tabut passt de bal zonder na te denken. Khatami is nu in balbezit. Khatami geeft een hoge lob. Rouzijak rent richting de bal. Rouzijak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PERSIAN - the perspolis 1:3

41e minuut.
Teldjoun is nu in balbezit. Teldjoun passt de bal zonder na te denken. Rouzijak rent richting de bal. Rouzijak haalt uit met een fantastische trap. Akram werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PERSIAN 66%, the perspolis 34%.
FC PERSIAN - the perspolis 1:3

53e minuut.
Mahallati passt de bal met de wreef. Kaleel met een sublieme pass. Hurajah bereikt de bal nog maar net als eerste. Fudayl verovert de bal door een tackle van achteren. Fudayl draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Hammoudi passt de bal met de wreef. Lavassaney is nu in balbezit. Lavassaney probeert naar een medespeler te passen. Rouzijak rent richting de bal. Rouzijak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PERSIAN - the perspolis 1:4

70e minuut.
Essaifi met een harde bal richting middenveld. Hunyadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunyadi passt de bal zonder na te denken. Rouzijak is nu in balbezit. Rouzijak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Mahmudnizhad kopt de bal weg. Karbaschi is nu in balbezit. Juma maakt een afschuwelijke overtreding. Juma krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PERSIAN 48%, the perspolis 52%.
FC PERSIAN - the perspolis 1:4