Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
the perspolis FC PERSIAN
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 18.1
average Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Khatami onderschept slim de pass. Tabut geeft een lange en hoge pass. Rouzijak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouzijak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
the perspolis - FC PERSIAN 1:0

12e minuut.
Fekhma rent richting de bal. Fekhma geeft een hoge lob. Majidi speelt de bal door. Khani is nu in balbezit. Khani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
the perspolis - FC PERSIAN 1:1

32e minuut.
Karbaschi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mahallati. Karbaschi raakt geblesseerd tijdens het duel. Karbaschi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rouzijak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouzijak draait met de bal, schiet en ... Akram maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
the perspolis - FC PERSIAN 2:1

35e minuut.
Hammoudi geeft een hoge lob. Hunyadi kopt de bal weg. Falken rent richting de bal. Rouzijak verovert de bal door een tackle van achteren. Rouzijak schiet op doel. Akram kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Rozin trapt de bal weg. Karbaschi kopt de bal weg. Klungelig pakt Falken de bal. Hunyadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunyadi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the perspolis 46%, FC PERSIAN 54%.
the perspolis - FC PERSIAN 2:1

62e minuut.
Mahallati rent richting de bal. Mahallati geeft een hoge lob. Karbaschi probeert de bal aan de voet te houden. Khani bereikt de bal nog maar net als eerste. Khani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
the perspolis - FC PERSIAN 2:2

66e minuut.
Rozin geeft de bal voor. Majidi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hammoudi. Majidi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

68e minuut.
Karbaschi rent richting de bal. Juma rent richting de bal. Juma passt de bal zonder na te denken. Rouzijak is nu in balbezit. Rouzijak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
the perspolis - FC PERSIAN 3:2

75e minuut.
Karbaschi rent richting de bal. Juma verovert de bal door een tackle van achteren. Juma met een sublieme pass. Rouzijak rent richting de bal. Rouzijak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Kaleel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Khani bereikt de bal nog maar net als eerste. Essaifi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Khani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mahallati legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
the perspolis - FC PERSIAN 3:3

84e minuut.
Mahallati passt de bal met de wreef. Kaleel is nu in balbezit. Kaleel passt de bal met de wreef. Mahallati bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahallati geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
the perspolis - FC PERSIAN 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the perspolis 52%, FC PERSIAN 48%.
the perspolis - FC PERSIAN 3:4