Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
the perspolis ahvaziha
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
14 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.6
matig Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
Tabut rent richting de bal. Tabut met een sublieme pass. Rouzijak rent richting de bal. Rouzijak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
the perspolis - ahvaziha 1:0

14e minuut.
Karbaschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruis rent richting de bal. Karbaschi probeert naar een medespeler te passen. Rouzijak is nu in balbezit. Rouzijak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Lavassaney geeft een hoge lob. Rouzijak heeft problemen om de bal te vangen. Hunyadi rent richting de bal. Daar is Rouzijak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rouzijak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Hisami rent richting de bal. Hisami passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ebtehaj de bal. Tabut is nu in balbezit. Tabut geeft de bal voor. Ashrafy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Karbaschi onderschept slim de pass. Hunyadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunyadi speelt de bal door. Rouzijak is nu in balbezit. Rouzijak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Klungelig pakt Khatami de bal. Estili bereikt de bal nog maar net als eerste. Estili speelt de bal door. Rawhani bereikt de bal nog maar net als eerste. Rawhani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
the perspolis - ahvaziha 1:1

38e minuut.
Karbaschi is nu in balbezit. Kassem begaat een overtreding. Karbaschi raakt geblesseerd tijdens het duel. Hammoudi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rouzijak rent richting de bal. Rouzijak haalt uit met een fantastische trap. Ashrafy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
the perspolis - ahvaziha 2:1

41e minuut.
Ruis verovert de bal door een tackle van achteren. Ruis geeft een hoge lob. Hurajah heeft problemen om de bal te vangen. Rawhani is nu in balbezit. Rawhani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Klungelig pakt Abdelmajid de bal. Hunyadi rent richting de bal. Hunyadi probeert naar een medespeler te passen. Rouzijak rent richting de bal. Rouzijak schiet op doel. Ashrafy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the perspolis 55%, ahvaziha 45%.
the perspolis - ahvaziha 2:1

46e minuut.
Estili met een sublieme pass. Klungelig pakt Rawhani de bal. Hunyadi rent richting de bal. Rouzijak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouzijak haalt uit met een fantastische trap. Ashrafy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Karbaschi met een sublieme pass. Kassem is nu in balbezit. Kassem passt de bal in één keer door. Rawhani heeft problemen om de bal te vangen. Rawhani haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Hushmand speelt de bal door. Hunyadi met een sublieme pass. Tabut speelt de bal door. Rouzijak rent richting de bal. Rouzijak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Doeltrap. Ashrafy trapt de bal weg. Estili probeert naar een medespeler te passen. Rawhani is nu in balbezit. Rawhani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Kassem geeft de bal voor. Rawhani rent richting de bal. Rawhani passt de bal zonder na te denken. Ruis met een sublieme pass. Hurajah met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Zafajar geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ebtehaj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eudeline heeft problemen om de bal te vangen. Eudeline geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Lavassaney probeert naar een medespeler te passen. Hunyadi is nu in balbezit. Hunyadi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rouzijak de bal. Rouzijak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Inworp. Falatah met de inworp. Klungelig pakt Ruis de bal. Hunyadi rent richting de bal. Hunyadi haalt uit met een fantastische trap. Ashrafy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the perspolis 55%, ahvaziha 45%.
the perspolis - ahvaziha 2:1