Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ahvaziha the perspolis
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 19.1
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Hammoudi geeft de bal voor. Abdelmajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelmajid passt de bal zonder na te denken. Rouzijak is nu in balbezit. Rouzijak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Rouzijak speelt de bal door. Lavassaney heeft problemen om de bal te vangen. Falatah rent richting de bal. Lavassaney rent richting de bal. Lavassaney passt de bal in één keer door. Paal! Rouzijak rent richting de bal. Rouzijak schiet op doel. Ashrafy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ahvaziha - the perspolis 0:1

8e minuut.
Abdelmajid passt de bal in één keer door. Eudeline is nu in balbezit. Eudeline probeert naar een medespeler te passen. Ebtehaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebtehaj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Hammoudi probeert naar een medespeler te passen. Hunyadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Falatah met een sublieme pass. Rouzijak is nu in balbezit. Rouzijak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hushmand met een harde bal richting middenveld. Ruis kopt de bal weg. Ebtehaj rent richting de bal. Ebtehaj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ahvaziha 57%, the perspolis 43%.
ahvaziha - the perspolis 0:1

62e minuut.
Hammoudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Karbaschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruis begaat een overtreding. Ruis krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Tabut geeft een hoge lob. Falatah heeft problemen om de bal te vangen. Rouzijak is nu in balbezit. Rouzijak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ahvaziha - the perspolis 0:2

67e minuut.
Daar is Ebtehaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ebtehaj geeft de bal voor. Estili rent richting de bal. Ebtehaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebtehaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ahvaziha - the perspolis 1:2

69e minuut.
Eudeline is nu in balbezit. Zafajar bereikt de bal nog maar net als eerste. Eudeline begaat een overtreding. Zafajar raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Zafajar kan niet meer verder spelen. Yassen komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Estili bereikt de bal nog maar net als eerste. Estili passt de bal in één keer door. Ebtehaj is nu in balbezit. Ebtehaj haalt uit met een fantastische trap. Hushmand werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ahvaziha - the perspolis 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ahvaziha 41%, the perspolis 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ahvaziha - the perspolis 2:2