Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mola Lions FC PERSIAN
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17.6
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Majidi onderschept slim de pass. Majidi met een sublieme pass. Mahallati speelt de bal door. Fudayl is nu in balbezit. Fudayl haalt uit met een fantastische trap. El-Padiari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Doeltrap. Akram trapt de bal weg. Awji kopt de bal weg. Haytham bereikt de bal nog maar net als eerste. Haytham schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Daar is Fudayl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Awji bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mahallati. Mahallati krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mola Lions 39%, FC PERSIAN 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mola Lions - FC PERSIAN 0:0

49e minuut.
Al-Dosari is nu in balbezit. Al-Dosari passt de bal in één keer door. Juma rent richting de bal. Al-Dosari bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Dosari draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Teldjoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Dosari onderschept slim de pass. Al-Dosari geeft een hoge lob. Daar is Falken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haytham bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mola Lions 54%, FC PERSIAN 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mola Lions - FC PERSIAN 0:0