Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
grays FC PERSIAN
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 19.5
matig Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


5e minuut.
Shahriar probeert naar een medespeler te passen. Minavand rent richting de bal. Dihqani rent richting de bal. Kanzani rent richting de bal. Kanzani draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

7e minuut.
Hammani geeft een lange en hoge pass. Fekhma bereikt de bal nog maar net als eerste. Dihqani verovert de bal door een tackle van achteren. Kanzani is nu in balbezit. Kanzani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Akram trapt de bal weg. Mahallati met een sublieme pass. Khani rent richting de bal. Khani schiet op doel. Hami werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
grays - FC PERSIAN 0:1

14e minuut.
Jahanpur met een sublieme pass. Dihqani bereikt de bal nog maar net als eerste. Fekhma speelt de bal door. Khani bereikt de bal nog maar net als eerste. Khani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Fekhma rent richting de bal. Fekhma geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hakala de bal. Khani rent richting de bal. Khani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Mahallati passt de bal met de wreef. Jahanpur met een sublieme pass. Tiabi heeft problemen om de bal te vangen. Mahallati onderschept slim de pass. Mahallati schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Khani bereikt de bal nog maar net als eerste. Khani haalt uit met een fantastische trap. Daar is Hakala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mahallati rent richting de bal. Mahallati schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Hammani met een sublieme pass. Majidi is nu in balbezit. Jahanpur maakt een afschuwelijke overtreding. Jahanpur krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: grays 50%, FC PERSIAN 50%.
grays - FC PERSIAN 0:1

84e minuut.
Tiabi geeft de bal voor. Rozin is nu in balbezit. Rozin geeft een hoge lob. Khani bereikt de bal nog maar net als eerste. Khani schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Juma is nu in balbezit. Kanzani onderschept slim de pass. Kanzani speelt de bal door. Dihqani is nu in balbezit. Dihqani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: grays 43%, FC PERSIAN 57%.
grays - FC PERSIAN 0:1