Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
the perspolis bogner
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.3
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Avezaat is nu in balbezit. Ansary rent richting de bal. Ansary speelt de bal door. Shadi Fahmi is nu in balbezit. Shadi Fahmi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Essaifi geeft de bal voor. Hunyadi kopt de bal weg. El Habend Foqui is nu in balbezit. Hunyadi rent richting de bal. Hunyadi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Hunyadi verovert de bal door een tackle van achteren. Hunyadi geeft een lange en hoge pass. Malle rent richting de bal. Lavassaney verovert de bal door een tackle van achteren. Lavassaney draait met de bal, schiet en ... Falatah bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Essaifi onderschept slim de pass. Ansary onderschept slim de pass. Ansary passt de bal zonder na te denken. Shadi Fahmi is nu in balbezit. Shadi Fahmi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Yaqtin met een snelle inworp. Ariffadillah rent richting de bal. Ariffadillah speelt de bal door. Ansary rent richting de bal. Ansary draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Hunyadi kopt de bal weg. Malle rent richting de bal. Malle geeft een lange en hoge pass. Rouzijak is nu in balbezit. Rouzijak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the perspolis 57%, bogner 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
the perspolis - bogner 0:0

46e minuut.
Shadi Fahmi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mahdavi-Kia komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Karbaschi probeert naar een medespeler te passen. Khatami is nu in balbezit. Ansary onderschept slim de pass. Ansary schiet op doel. Essaifi probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Zafajar is nu in balbezit. Avezaat onderschept slim de pass. Avezaat speelt de bal door. Ansary rent richting de bal. Ansary haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Fuhrabi speelt de bal door. Essaifi is nu in balbezit. Essaifi passt de bal zonder na te denken. Ansary rent richting de bal. Ansary schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Tazi rent richting de bal. Tazi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zafajar met de inworp. Tabut geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the perspolis 61%, bogner 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
the perspolis - bogner 0:0