Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
In our dreams go go go Mola Lions
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 16.1
zwak Schieten hopeloos
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


20e minuut.
Rahman met een sublieme pass. Haqiqat bereikt de bal nog maar net als eerste. Haqiqat speelt de bal door. Tonati is nu in balbezit. Tonati draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Muthanna verovert de bal door een tackle van achteren. Al-Dosari is nu in balbezit. Al-Dosari passt de bal met de wreef. Asgari rent richting de bal. Asgari draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: In our dreams go go go 64%, Mola Lions 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
In our dreams go go go - Mola Lions 0:0

46e minuut.
Tizie bereikt de bal nog maar net als eerste. Estilidaei rent richting de bal. Estilidaei passt de bal zonder na te denken. Tonati bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonati draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Al-Dosari bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Dosari passt de bal zonder na te denken. Meshkat is nu in balbezit. Asgari onderschept slim de pass. Asgari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Pashazadeh speelt de bal door. Ouertuni is nu in balbezit. Al-Dosari begaat een overtreding. Al-Dosari krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Rahman is nu in balbezit. Rahman passt de bal zonder na te denken. Estilidaei probeert naar een medespeler te passen. Tonati is nu in balbezit. Tonati haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Bin-Amin verovert de bal door een tackle van achteren. Asgari rent richting de bal. Thabet rent richting de bal. Al-Dosari onderschept slim de pass. Al-Dosari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
In our dreams go go go - Mola Lions 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: In our dreams go go go 57%, Mola Lions 43%.
In our dreams go go go - Mola Lions 0:1