Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
grays the perspolis
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.6
matig Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Kanzani rent richting de bal. Kanzani passt de bal in één keer door. Dihqani bereikt de bal nog maar net als eerste. Dihqani draait met de bal, schiet en ... Hushmand maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
grays - the perspolis 1:0

14e minuut.
Kanzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Karbaschi is nu in balbezit. Karbaschi geeft de bal voor. Rouzijak rent richting de bal. Rouzijak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
grays - the perspolis 1:1

29e minuut.
Lavassaney bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavassaney passt de bal in één keer door. Rouzijak rent richting de bal. Rouzijak schiet op doel. Hami probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
grays - the perspolis 1:2

30e minuut.
Tiabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunyadi onderschept slim de pass. Hunyadi passt de bal met de wreef. Rouzijak rent richting de bal. Rouzijak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Zafajar rent richting de bal. Zafajar probeert naar een medespeler te passen. Hunyadi speelt de bal door. Rouzijak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouzijak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Tabut rent richting de bal. Tabut geeft een hoge lob. Lavassaney met een sublieme pass. Rouzijak heeft problemen om de bal te vangen. Rouzijak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
grays - the perspolis 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: grays 58%, the perspolis 42%.
grays - the perspolis 1:3

50e minuut.
Hurajah heeft problemen om de bal te vangen. Khatami bereikt de bal nog maar net als eerste. Dihqani onderschept slim de pass. Dihqani draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Essaifi de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
grays - the perspolis 2:3

67e minuut.
Hammoudi is nu in balbezit. Tonati bereikt de bal nog maar net als eerste. Hammoudi begaat een overtreding. Hammoudi krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Lavassaney geeft een hoge lob. Rouzijak is nu in balbezit. Hunyadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunyadi draait met de bal, schiet en ... Hakala heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lavassaney met een snelle inworp. Hunyadi rent richting de bal. Hunyadi geeft de bal voor. Tabut kopt de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
grays - the perspolis 2:4

80e minuut.
Lavassaney bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Firyabi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tonati geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Dihqani rent richting de bal. Dihqani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
grays - the perspolis 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: grays 55%, the perspolis 45%.
grays - the perspolis 3:4