Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bogner ahvaziha
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.9
matig Schieten hopeloos
zwak Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Ebtehaj is nu in balbezit. Ebtehaj geeft een lange en hoge pass. Tazi heeft problemen om de bal te vangen. Rawhani bereikt de bal nog maar net als eerste. Rawhani schiet op doel. Falatah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Doeltrap. Ashrafy met een harde bal richting middenveld. Estili kopt de bal weg. Rawhani bereikt de bal nog maar net als eerste. Rawhani haalt uit met een fantastische trap. Falatah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Avezaat kopt de bal weg. Shadi Fahmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Shadi Fahmi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Fekhma de bal onder controle te krijgen. Ashrafy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Ansary rent richting de bal. Ansary geeft een lange en hoge pass. Ariffadillah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ariffadillah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bogner - ahvaziha 1:0

37e minuut.
Ansary rent richting de bal. Ruis onderschept slim de pass. Ruis geeft een lange en hoge pass. Rawhani is nu in balbezit. Rawhani haalt uit met een fantastische trap. Falatah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bogner 58%, ahvaziha 42%.
bogner - ahvaziha 1:0

47e minuut.
Shadi Fahmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ansary bereikt de bal nog maar net als eerste. Hisami is nu in balbezit. Shadi Fahmi rent richting de bal. Shadi Fahmi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Ebtehaj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eudeline rent richting de bal. Eudeline geeft een hoge lob. Tazi probeert naar een medespeler te passen. Ruis geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Yaqtin met een sublieme pass. Eudeline is nu in balbezit. Malle begaat een overtreding. Malle krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Eudeline probeert naar een medespeler te passen. Ebtehaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Ansary verovert de bal door een tackle van achteren. Ansary haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hisami de bal onder controle te krijgen. Ashrafy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Hisami speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Avezaat met de inworp. Fuhrabi rent richting de bal. Fuhrabi geeft de bal voor. Ashrafy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Estili kopt de bal weg. Klungelig pakt Eudeline de bal. Eudeline met een sublieme pass. Rawhani is nu in balbezit. Rawhani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
bogner - ahvaziha 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bogner 51%, ahvaziha 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bogner - ahvaziha 1:1