Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sangin Bāzoo-hāye FC PERSIAN
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Falken geeft de bal voor. Hoveyda is nu in balbezit. Mahallati onderschept slim de pass. Mahallati haalt uit met een fantastische trap. Bakhtavar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sangin Bāzoo-hāye - FC PERSIAN 0:1

16e minuut.
Khani rent richting de bal. Ouhssine is nu in balbezit. Khani onderschept slim de pass. Khani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Hoveyda geeft een lange en hoge pass. Mossadegh bereikt de bal nog maar net als eerste. Falken rent richting de bal. Mossadegh onderschept slim de pass. Mossadegh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Mahallati onderschept slim de pass. Khani is nu in balbezit. Mahallati is nu in balbezit. Khani bereikt de bal nog maar net als eerste. Khani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Fekhma kopt de bal weg. Hoveyda bereikt de bal nog maar net als eerste. Khani begaat een overtreding. Khani krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Kaleel verovert de bal door een tackle van achteren. Kaleel geeft een hoge lob. Mahallati rent richting de bal. Mahallati draait met de bal, schiet en ... Ouhssine probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Juma onderschept slim de pass. Juma passt de bal in één keer door. Khani bereikt de bal nog maar net als eerste. Khani haalt uit met een fantastische trap. Bakhtavar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sangin Bāzoo-hāye - FC PERSIAN 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sangin Bāzoo-hāye 51%, FC PERSIAN 49%.
Sangin Bāzoo-hāye - FC PERSIAN 0:2

81e minuut.
Juma is nu in balbezit. Juma probeert naar een medespeler te passen. Majidi met een sublieme pass. Khani rent richting de bal. Khani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Kaleel met een snelle inworp. Mahallati rent richting de bal. Mahallati passt de bal met de wreef. Khani is nu in balbezit. Khani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sangin Bāzoo-hāye - FC PERSIAN 0:3

90e minuut.
Majidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Majidi met een sublieme pass. Khani is nu in balbezit. Khani schiet op doel. Bakhtavar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sangin Bāzoo-hāye - FC PERSIAN 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sangin Bāzoo-hāye 45%, FC PERSIAN 55%.
Sangin Bāzoo-hāye - FC PERSIAN 0:4