Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC PERSIAN bogner
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


11e minuut.
Majidi is nu in balbezit. Avezaat is nu in balbezit. Avezaat passt de bal zonder na te denken. Khani bereikt de bal nog maar net als eerste. Khani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Yaqtin verovert de bal door een tackle van achteren. Yaqtin met een sublieme pass. Bugarani is nu in balbezit. Bugarani schiet op doel. Akram maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PERSIAN - bogner 0:1

37e minuut.
Bugarani raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Shadi Fahmi komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Juma kopt de bal weg. Majidi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. El Habend Foqui begaat een overtreding. El Habend Foqui krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Yaqtin is nu in balbezit. Khani onderschept slim de pass. Meshkat bereikt de bal nog maar net als eerste. Khani onderschept slim de pass. Khani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC PERSIAN - bogner 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PERSIAN 47%, bogner 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC PERSIAN - bogner 1:1

47e minuut.
Juma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ansary is nu in balbezit. Ansary probeert naar een medespeler te passen. Shadi Fahmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Shadi Fahmi haalt uit met een fantastische trap. Akram kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Falken bereikt de bal nog maar net als eerste. Falken geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Malle de bal. Khani bereikt de bal nog maar net als eerste. Khani draait met de bal, schiet en ... Falatah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Minavand rent richting de bal. Shadi Fahmi onderschept slim de pass. Shadi Fahmi passt de bal in één keer door. Ansary bereikt de bal nog maar net als eerste. Ansary draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Ariffadillah bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmudnizhad begaat een overtreding. Ariffadillah raakt geblesseerd tijdens het duel. Yaqtin met een snel genomen vrije trap. Shadi Fahmi rent richting de bal. Shadi Fahmi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Yaqtin is nu in balbezit. Fekhma rent richting de bal. Yaqtin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yaqtin krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Juma rent richting de bal. Juma passt de bal met de wreef. Fekhma rent richting de bal. Ansary verovert de bal door een tackle van achteren. Ansary draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC PERSIAN - bogner 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PERSIAN 67%, bogner 33%.
FC PERSIAN - bogner 1:2