Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
milos FK Mornar
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 14.7
zwak Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Jevtić is nu in balbezit. Čavor bereikt de bal nog maar net als eerste. Čavor passt de bal in één keer door. Jevtić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jevtić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Milović is nu in balbezit. Milović geeft de bal voor. Ušćumlić probeert de bal aan de voet te houden. Vesić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vesić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Nenadović heeft problemen om de bal te vangen. Bajagić rent richting de bal. Bajagić passt de bal in één keer door. Vesić rent richting de bal. Vesić schiet op doel. Đerković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Nenadović rent richting de bal. Spaljević onderschept slim de pass. Spaljević geeft een hoge lob. Vesić rent richting de bal. Vesić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
milos - FK Mornar 1:0

32e minuut.
Šurbatović probeert naar een medespeler te passen. Škuletić kopt de bal weg. Čavor probeert de bal aan de voet te houden. Jevtić rent richting de bal. Jevtić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Nenadović bereikt de bal nog maar net als eerste. Spaljević onderschept slim de pass. Spaljević passt de bal in één keer door. Vesić rent richting de bal. Vesić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Šarac geeft de bal voor. Beatović is nu in balbezit. Beatović passt de bal in één keer door. Jevtić rent richting de bal. Jevtić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Gagović bereikt de bal nog maar net als eerste. Gagović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: milos 49%, FK Mornar 51%.
milos - FK Mornar 1:0

49e minuut.
Tasić geeft de bal voor. Škuletić kopt de bal weg. Daar is Vesić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spaljević is nu in balbezit. Spaljević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Gašović met een harde bal richting middenveld. Dimić probeert de bal met de borst te controleren. Šarac tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Šarac krijgt een gele kaart. Dimić moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Dimić kan niet meer verder spelen. Divić komt het veld opgelopen. Divić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Đerković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
milos - FK Mornar 2:0

53e minuut.
Divić met een sublieme pass. Vuksanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuksanović passt de bal in één keer door. Vesić is nu in balbezit. Vesić haalt uit met een fantastische trap. Đerković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Spaljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Spaljević passt de bal met de wreef. Škuletić rent richting de bal. Vesić verovert de bal door een tackle van achteren. Vesić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Nenadović onderschept slim de pass. Šarac rent richting de bal. Šarac geeft een lange en hoge pass. Spaljević kan de bal niet met de borst controleren. Spaljević haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Daar is Divić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Divić met een sublieme pass. Škuletić heeft problemen om de bal te vangen. Vesić is nu in balbezit. Vesić draait met de bal, schiet en ... Đerković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: milos 40%, FK Mornar 60%.
milos - FK Mornar 2:0