Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.Bayern Munich Crveni Bojleri
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 16.9
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Pejović rent richting de bal. Mrakić verovert de bal door een tackle van achteren. Mrakić draait met de bal, schiet en ... Bojić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Bayern Munich - Crveni Bojleri 0:1

11e minuut.
Strugar geeft een lange en hoge pass. Pejović rent richting de bal. Pejović passt de bal zonder na te denken. Janićijević rent richting de bal. Janićijević haalt uit met een fantastische trap. Rogošić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Rogošić trapt de bal weg. Janićijević kopt de bal weg. Daar is Rašević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mrakić is nu in balbezit. Mrakić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Glogovac heeft problemen om de bal te vangen. Pašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pašić passt de bal in één keer door. Mrakić rent richting de bal. Mrakić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Rogošić probeert wanhopig de bal te grijpen. Daar is Mrakić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mrakić schiet op doel. Rogošić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Bayern Munich - Crveni Bojleri 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Bayern Munich 68%, Crveni Bojleri 32%.
F.C.Bayern Munich - Crveni Bojleri 0:2

62e minuut.
Mlinarić rent richting de bal. Kalezić onderschept slim de pass. Kalezić met een sublieme pass. Janićijević rent richting de bal. Janićijević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Bayern Munich - Crveni Bojleri 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Bayern Munich 64%, Crveni Bojleri 36%.
F.C.Bayern Munich - Crveni Bojleri 0:3