Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
priganice Petar FC
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 16.7
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Živadinović kopt de bal weg. Klungelig pakt Raić de bal. Šumić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šumić haalt uit met een fantastische trap. Imširović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
priganice - Petar FC 0:1

7e minuut.
Đurašinović rent richting de bal. Đurašinović met een sublieme pass. Topić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šarić verovert de bal door een tackle van achteren. Šarić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
priganice - Petar FC 1:1

11e minuut.
Mišković verovert de bal door een tackle van achteren. Mišković speelt de bal door. Vulić met een sublieme pass. Šarić is nu in balbezit. Šarić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Andrijašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Raić onderschept slim de pass. Raić passt de bal zonder na te denken. Šarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šarić draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Živadinović onderschept slim de pass. Živadinović probeert naar een medespeler te passen. Mišović probeert naar een medespeler te passen. Šumić is nu in balbezit. Šumić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Radojković rent richting de bal. Radojković geeft een hoge lob. Šumić is nu in balbezit. Andrijašević rent richting de bal. Andrijašević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Mišović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mišković verovert de bal door een tackle van achteren. Zogović rent richting de bal. Mišković verovert de bal door een tackle van achteren. Mišković geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Mišković onderschept slim de pass. Živadinović onderschept slim de pass. Živadinović probeert naar een medespeler te passen. Šumić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šumić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Mandić met de inworp. Raić rent richting de bal. Andrijašević begaat een overtreding. Andrijašević krijgt een gele kaart. Raić wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Raić kan niet meer verder spelen. Dugalić komt het veld opgelopen. Spaljević met een snel genomen vrije trap. Šarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šarić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: priganice 41%, Petar FC 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
priganice - Petar FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: priganice 39%, Petar FC 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
priganice - Petar FC 1:1