Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bayernn FK Mornar
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 14.6
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


8e minuut.
Jevtić probeert naar een medespeler te passen. Milijaš rent richting de bal. Milijaš geeft een hoge lob. Kitić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Bigović met de inworp. Nenadović rent richting de bal. Nenadović speelt de bal door. Gagović bereikt de bal nog maar net als eerste. Gagović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Jakovljević is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nenadović. Jakovljević is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tripković zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kitić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bigović. Bigović krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Nenadović rent richting de bal. Tripković bereikt de bal nog maar net als eerste. Tripković passt de bal zonder na te denken. Nenadović rent richting de bal. Nenadović geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayernn 55%, FK Mornar 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bayernn - FK Mornar 0:0

68e minuut.
Klungelig pakt Nenadović de bal. Nenadović speelt de bal door. Klungelig pakt Miladinović de bal. Jevtić onderschept slim de pass. Jevtić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Dimić onderschept slim de pass. Dimić probeert naar een medespeler te passen. Đorović rent richting de bal. Đorović draait met de bal, schiet en ... Đerković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayernn - FK Mornar 1:0

83e minuut.
Šarac passt de bal met de wreef. Gagović bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ćipranić zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ćipranić naar de kleedkamers voor een vroege douche.

85e minuut.
Ušćumlić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šarac bereikt de bal nog maar net als eerste. Šarac probeert naar een medespeler te passen. Jevtić is nu in balbezit. Jevtić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayernn 49%, FK Mornar 51%.
Bayernn - FK Mornar 1:0