Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crveni Bojleri Petar FC
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 16.3
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Pašić onderschept slim de pass. Pašić geeft de bal voor. Daar is Zogović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janićijević rent richting de bal. Janićijević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Ušćumlić verovert de bal door een tackle van achteren. Živadinović verovert de bal door een tackle van achteren. Živadinović probeert naar een medespeler te passen. Šumić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šumić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crveni Bojleri - Petar FC 0:1

43e minuut.
Ušćumlić verovert de bal door een tackle van achteren. Janićijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Živadinović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Živadinović krijgt een gele kaart. Janićijević wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ušćumlić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mrakić is nu in balbezit. Mrakić draait met de bal, schiet en ... Jerinić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Mandić rent richting de bal. Ušćumlić onderschept slim de pass. Ušćumlić geeft een hoge lob. Mrakić is nu in balbezit. Mrakić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crveni Bojleri 46%, Petar FC 54%.
Crveni Bojleri - Petar FC 0:1

51e minuut.
Zogović rent richting de bal. Zogović geeft een hoge lob. Janić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Šumić is nu in balbezit. Šumić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Ušćumlić passt de bal zonder na te denken. Andrijašević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Janić rent richting de bal. Šumić onderschept slim de pass. Šumić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Mrakić passt de bal zonder na te denken. Daar is Janićijević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Topić is nu in balbezit. Mrakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrakić draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Crveni Bojleri - Petar FC 1:1

76e minuut.
Klungelig pakt Ušćumlić de bal. Andrijašević is nu in balbezit. Andrijašević probeert naar een medespeler te passen. Šumić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šumić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crveni Bojleri - Petar FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crveni Bojleri 49%, Petar FC 51%.
Crveni Bojleri - Petar FC 1:2