Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.Bayern Munich priganice
Normal Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 16.5
matig Schieten waardeloos
hopeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


23e minuut.
Dugalić kopt de bal weg. Đurašinović rent richting de bal. Đurašinović probeert naar een medespeler te passen. Šarić is nu in balbezit. Šarić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Jelenković kopt de bal weg. Klungelig pakt Raić de bal. Kalabić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlinarić is nu in balbezit. Mlinarić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Dugalić onderschept slim de pass. Dugalić geeft een lange en hoge pass. Bojić is nu in balbezit. Šarić rent richting de bal. Šarić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Bayern Munich - priganice 0:1

42e minuut.
Đurašinović met een sublieme pass. Šarić rent richting de bal. Šarić passt de bal in één keer door. Đurašinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Đurašinović draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Bayern Munich 58%, priganice 42%.
F.C.Bayern Munich - priganice 0:1

48e minuut.
Daar is Glogovac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pantić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pantić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Đurašinović neemt zijn aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Bayern Munich - priganice 0:2

50e minuut.
Raić probeert naar een medespeler te passen. Dugalić rent richting de bal. Jelenković maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Jelenković naar de kleedkamers voor een vroege douche.

53e minuut.
Tadić bereikt de bal nog maar net als eerste. Đukanović verovert de bal door een tackle van achteren. Đukanović geeft de bal voor. Đurašinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Đurašinović passt de bal in één keer door. Rogošić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Raić controleert de bal met de borst. Spasojević verovert de bal door een tackle van achteren. Spasojević probeert naar een medespeler te passen. Kalabić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalabić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Bayern Munich - priganice 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Bayern Munich 65%, priganice 35%.
F.C.Bayern Munich - priganice 1:2