Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bayernn milos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


16e minuut.
Čavor passt de bal zonder na te denken. Bajagić is nu in balbezit. Bajagić passt de bal in één keer door. Vesić is nu in balbezit. Vesić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayernn - milos 0:1

23e minuut.
Čavor verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Dimić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Milijaš de bal. Milijaš geeft een hoge lob. Šurbatović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Tripković met de inworp. Brajić is nu in balbezit. Vuksanović begaat een overtreding. Vuksanović krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Spaljević passt de bal met de wreef. Darmanović is nu in balbezit. Darmanović probeert naar een medespeler te passen. Vesić heeft problemen om de bal te vangen. Vesić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Čavor probeert naar een medespeler te passen. Bajagić rent richting de bal. Bajagić met een sublieme pass. Vesić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vesić schiet op doel. Milinović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Jakovljević is nu in balbezit. Dimić onderschept slim de pass. Dimić passt de bal met de wreef. Spaljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Spaljević schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayernn 50%, milos 50%.
Bayernn - milos 0:1

47e minuut.
Brajić rent richting de bal. Spaljević rent richting de bal. Spaljević passt de bal met de wreef. Vesić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vesić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Dimić rent richting de bal. Dimić geeft de bal voor. Ćipranić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vesić onderschept slim de pass. Vesić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Brajić speelt de bal door. Inworp. Dimić met een snelle inworp. Vuksanović rent richting de bal. Vuksanović geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayernn 57%, milos 43%.
Bayernn - milos 0:1