Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
somnathhalder365@gmail.com FK Mornar
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 13.7
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Šarac bereikt de bal nog maar net als eerste. Šarac probeert naar een medespeler te passen. Gagović rent richting de bal. Gagović draait met de bal, schiet en ... Vukašinović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Šarac passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Škuletić de bal. Rajić onderschept slim de pass. Jovičević bereikt de bal nog maar net als eerste. Jovičević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Rajić rent richting de bal. Backović bereikt de bal nog maar net als eerste. Backović speelt de bal door. Jovičević bereikt de bal nog maar net als eerste. Jovičević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šarac met een snelle inworp. Ušćumlić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ušćumlić schiet op doel. Gagović maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Kovačević probeert naar een medespeler te passen. Rajić heeft problemen om de bal te vangen. Rajić passt de bal zonder na te denken. Jovičević rent richting de bal. Jovičević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: somnathhalder365@gmail.com 61%, FK Mornar 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
somnathhalder365@gmail.com - FK Mornar 0:0

57e minuut.
Backović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Ušćumlić de bal. Kovačević rent richting de bal. Ušćumlić verovert de bal door een tackle van achteren. Ušćumlić geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Pandurović trapt de bal weg van het doel. Ušćumlić is nu in balbezit. Met opzet legt Pejaković zijn tegenspeler op de grond. Pejaković krijgt een gele kaart. Ušćumlić wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ušćumlić kan niet meer verder spelen. Lukić komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Škuletić geeft een lange en hoge pass. Inworp. Milićević met de inworp. Rajić is nu in balbezit. Rajić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Gagović is nu in balbezit. Jevtić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jevtić passt de bal met de wreef. Gagović is nu in balbezit. Gagović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Rajić rent richting de bal. Jovičević rent richting de bal. Škuletić is nu in balbezit. Jovičević onderschept slim de pass. Jovičević haalt uit met een fantastische trap. Đerković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Đerković met een sublieme pass. Vukašinović kopt de bal weg. Rajić is nu in balbezit. Rajić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Gašović geeft een hoge lob. Inworp. Kecman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: somnathhalder365@gmail.com 48%, FK Mornar 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
somnathhalder365@gmail.com - FK Mornar 0:0