Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Petar FC F.C.Bayern Munich
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 15.8
slecht Schieten matig
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Mišović is nu in balbezit. Mlinarić onderschept slim de pass. Daar is Kalabić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mlinarić rent richting de bal. Mlinarić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Andrijašević is nu in balbezit. Jelenković onderschept slim de pass. Jelenković met een sublieme pass. Kalabić is nu in balbezit. Kalabić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Petar FC - F.C.Bayern Munich 0:1

9e minuut.
Živadinović is nu in balbezit. Kalabić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Živadinović raakt geblesseerd tijdens het duel. Živadinović met een snel genomen vrije trap. Bojić rent richting de bal. Šumić verovert de bal door een tackle van achteren. Šumić haalt uit met een fantastische trap. Rogošić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Pejović geeft de bal voor. Mišović is nu in balbezit. Pivljanin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pivljanin krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Radojković met een snelle inworp. Živadinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Živadinović speelt de bal door. Šumić rent richting de bal. Šumić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petar FC 46%, F.C.Bayern Munich 54%.
Petar FC - F.C.Bayern Munich 0:1

46e minuut.
Kalabić is nu in balbezit. Kalabić passt de bal met de wreef. Jelenković bereikt de bal nog maar net als eerste. Šumić is nu in balbezit. Šumić draait met de bal, schiet en ... Rogošić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Tadić onderschept slim de pass. Tadić geeft een hoge lob. Klungelig pakt Andrijašević de bal. Šumić rent richting de bal. Šumić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Pejović probeert de bal aan de voet te houden. Rašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Šumić onderschept slim de pass. Šumić draait met de bal, schiet en ... Rogošić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Petar FC - F.C.Bayern Munich 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petar FC 50%, F.C.Bayern Munich 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Petar FC - F.C.Bayern Munich 1:1