Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
priganice Crveni Bojleri
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.2
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


16e minuut.
Mišković rent richting de bal. Mišković speelt de bal door. Šarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Đurašinović rent richting de bal. Đurašinović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
priganice - Crveni Bojleri 1:0

22e minuut.
Daar is Đukanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ušćumlić rent richting de bal. Đukanović verovert de bal door een tackle van achteren. Đukanović haalt uit met een fantastische trap. Šarić springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
priganice - Crveni Bojleri 2:0

24e minuut.
Kalađurđević probeert naar een medespeler te passen. Nenezić rent richting de bal. Mišković schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mišković krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Kalađurđević is nu in balbezit. Kalađurđević passt de bal zonder na te denken. Puričević rent richting de bal. Mrakić onderschept slim de pass. Mrakić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Ušćumlić rent richting de bal. Šarić onderschept slim de pass. Šarić passt de bal in één keer door. Đurašinović rent richting de bal. Đurašinović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Raić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenezić verovert de bal door een tackle van achteren. Nenezić passt de bal zonder na te denken. Mrakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrakić schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: priganice 49%, Crveni Bojleri 51%.
priganice - Crveni Bojleri 2:0

55e minuut.
Puričević heeft problemen om de bal te vangen. Puričević geeft de bal voor. Đukanović is nu in balbezit. Đukanović geeft de bal voor. Kalađurđević heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Daar is Imširović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Imširović geeft een hoge lob. Pantić kopt de bal weg. Mrakić is nu in balbezit. Mrakić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Đurašinović passt de bal met de wreef. Jerinić geeft een hoge lob. Pašić kopt de bal weg. Mrakić rent richting de bal. Mrakić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Isaković rent richting de bal. Đurašinović rent richting de bal. Đurašinović passt de bal in één keer door. Šarić is nu in balbezit. Šarić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: priganice 36%, Crveni Bojleri 64%.
priganice - Crveni Bojleri 2:0