Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.Bayern Munich milos
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 19.2
matig Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
hopeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Vuksanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuksanović speelt de bal door. Jelenković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vesić verovert de bal door een tackle van achteren. Vesić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Pivljanin controleert de bal met de borst. Spaljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pivljanin rent richting de bal. Spaljević verovert de bal door een tackle van achteren. Spaljević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Pejović rent richting de bal. Pejović passt de bal zonder na te denken. Beatović rent richting de bal. Mlinarić verovert de bal door een tackle van achteren. Mlinarić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Pejović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelenković rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Spaljević. Spaljević krijgt een gele kaart. Jelenković raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Jelenković kan niet meer verder spelen. Spasojević komt het veld opgelopen.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vuksanović met de inworp. Pivljanin is nu in balbezit. Spaljević onderschept slim de pass. Spaljević geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Spasojević met een sublieme pass. Vuksanović is nu in balbezit. Vuksanović passt de bal zonder na te denken. Mlinarić rent richting de bal. Mlinarić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Vuksanović geeft een lange en hoge pass. Tadić krijgt zijn hoofd ertegen. Kalabić is nu in balbezit. Kalabić haalt uit met een fantastische trap. Šurbatović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Bayern Munich - milos 1:0

31e minuut.
Bajagić verovert de bal door een tackle van achteren. Bajagić met een sublieme pass. Divić speelt de bal door. Vesić is nu in balbezit. Vesić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Spaljević is nu in balbezit. Spaljević geeft een lange en hoge pass. Bajagić rent richting de bal. Bajagić geeft de bal voor. Bojić heeft problemen om de bal te vangen. Rogošić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Spaljević rent richting de bal. Spaljević passt de bal zonder na te denken. Pejović heeft problemen om de bal te vangen. Vesić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vesić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Bayern Munich 61%, milos 39%.
F.C.Bayern Munich - milos 1:0

47e minuut.
Mlinarić is nu in balbezit. Divić bereikt de bal nog maar net als eerste. Divić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vuksanović de bal. Vuksanović geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Pivljanin rent richting de bal. Spaljević is nu in balbezit. Spaljević passt de bal met de wreef. Vesić rent richting de bal. Vesić schiet op doel. Rogošić bokst de bal weg.

59e minuut.
Vuksanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pivljanin maakt een afschuwelijke overtreding. Vuksanović raakt geblesseerd tijdens het duel. Milović zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Vesić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogošić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Klungelig pakt Vuksanović de bal. Glogovac onderschept slim de pass. Glogovac speelt de bal door. Kalabić is nu in balbezit. Kalabić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Bayern Munich 51%, milos 49%.
F.C.Bayern Munich - milos 1:0