Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
milos Crveni Bojleri
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
11 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17.6
zwak Schieten zwak
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


22e minuut.
Daar is Vesić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spaljević rent richting de bal. Janić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vesić verovert de bal door een tackle van achteren. Vesić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Prodanović met een harde bal richting middenveld. Ninčić kopt de bal weg. Isaković rent richting de bal. Spaljević verovert de bal door een tackle van achteren. Spaljević schiet op doel. De bal raakt de paal. Prodanović bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
milos - Crveni Bojleri 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: milos 37%, Crveni Bojleri 63%.
milos - Crveni Bojleri 1:0

73e minuut.
Milović is nu in balbezit. Pejanović verovert de bal door een tackle van achteren. Pejanović probeert naar een medespeler te passen. Janićijević rent richting de bal. Janićijević haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Janićijević rent richting de bal. Divić verovert de bal door een tackle van achteren. Divić speelt de bal door. Vesić is nu in balbezit. Vesić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: milos 32%, Crveni Bojleri 68%.
milos - Crveni Bojleri 1:0