Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Mornar F.C.Bayern Munich
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
13.6 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


8e minuut.
Lukić rent richting de bal. Šarac is nu in balbezit. Spasojević tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Spasojević krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Škuletić verovert de bal door een tackle van achteren. Lukić rent richting de bal. Kalabić onderschept slim de pass. Mlinarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlinarić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Đerković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Tadić rent richting de bal. Tadić passt de bal zonder na te denken. Škuletić rent richting de bal. Mlinarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlinarić schiet op doel. Đerković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Đerković met een sublieme pass. Tadić is nu in balbezit. Tadić schiet op doel. Đerković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Lukić is nu in balbezit. Lukić passt de bal zonder na te denken. Gagović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jevtić rent richting de bal. Jevtić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Inworp. Prodanović met de inworp. Pivljanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jevtić verovert de bal door een tackle van achteren. Jevtić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Pivljanin onderschept slim de pass. Pivljanin geeft een lange en hoge pass. Tadić kopt de bal weg. Kalabić is nu in balbezit. Kalabić schiet op doel. Đerković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Mornar - F.C.Bayern Munich 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Mornar 61%, F.C.Bayern Munich 39%.
FK Mornar - F.C.Bayern Munich 0:1

53e minuut.
Ušćumlić verovert de bal door een tackle van achteren. Ušćumlić passt de bal zonder na te denken. Gagović is nu in balbezit. Jevtić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jevtić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Spasojević met een sublieme pass. Jevtić is nu in balbezit. Jevtić passt de bal met de wreef. Gagović rent richting de bal. Gagović haalt uit met een fantastische trap. Rogošić bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Pivljanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jevtić onderschept slim de pass. Gagović rent richting de bal. Jevtić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jevtić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Šarac kopt de bal weg. Gagović probeert de bal met de borst te controleren. Spasojević tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Spasojević krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Gagović wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Gagović kan niet meer verder spelen. Mandić komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Doeltrap. Rogošić trapt de bal weg. Vuksanović kopt de bal weg. Kalabić rent richting de bal. Kalabić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Mandić is nu in balbezit. Jevtić rent richting de bal. Mandić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandić haalt uit met een fantastische trap. Rogošić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Mornar - F.C.Bayern Munich 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Mornar 41%, F.C.Bayern Munich 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Mornar - F.C.Bayern Munich 1:1