Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
priganice Bayernn
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 16.1
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


3e minuut.
Šarić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Miladinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Đurašinović onderschept slim de pass. Đurašinović draait met de bal, schiet en ... Milinović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
priganice - Bayernn 1:0

19e minuut.
Dugalić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dragojević komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Spaljević met een sublieme pass. Đurašinović is nu in balbezit. Đurašinović passt de bal in één keer door. Šarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šarić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
priganice - Bayernn 2:0

40e minuut.
Raić verovert de bal door een tackle van achteren. Raić geeft de bal voor. Đurašinović kopt de bal weg. Šarić is nu in balbezit. Šarić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: priganice 44%, Bayernn 56%.
priganice - Bayernn 2:0

52e minuut.
Dimić passt de bal in één keer door. Tripković rent richting de bal. Tripković met een sublieme pass. Đorović rent richting de bal. Đorović haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Darmanović raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Brnović komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Dragojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakovljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragojević onderschept slim de pass. Jakovljević is nu in balbezit. Jakovljević schiet op doel. Paal!

75e minuut.
Pantić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brajić geeft een hoge lob. Đukanović kopt de bal weg. Šarić rent richting de bal. Šarić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Brajić met een sublieme pass. Jakovljević rent richting de bal. Met opzet legt Dragojević zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Dragojević naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: priganice 69%, Bayernn 31%.
priganice - Bayernn 2:0