Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Petar FC FK Mornar
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 15
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Zogović rent richting de bal. Ušćumlić onderschept slim de pass. Ušćumlić met een sublieme pass. Gagović heeft problemen om de bal te vangen. Gagović schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Gagović rent richting de bal. Cuca bereikt de bal nog maar net als eerste. Gagović verovert de bal door een tackle van achteren. Gagović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Daar is Ušćumlić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ušćumlić met een snelle inworp. Jevtić controleert de bal met de borst. Jevtić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Daar is Nenadović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Živadinović is nu in balbezit. Živadinović passt de bal met de wreef. Andrijašević is nu in balbezit. Andrijašević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Petar FC - FK Mornar 1:0

38e minuut.
Šumić is nu in balbezit. Škuletić is nu in balbezit. Šumić verovert de bal door een tackle van achteren. Šumić schiet op doel. Đerković probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Gašović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šumić rent richting de bal. Šumić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Petar FC - FK Mornar 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petar FC 48%, FK Mornar 52%.
Petar FC - FK Mornar 2:0

47e minuut.
Ušćumlić met een sublieme pass. Jevtić is nu in balbezit. Gagović rent richting de bal. Jevtić rent richting de bal. Jevtić schiet op doel. Jerinić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Mišović geeft de bal voor. Daar is Škuletić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Šumić. Škuletić raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

51e minuut.
Cuca kopt de bal weg. Topić rent richting de bal. Topić geeft een hoge lob. Šumić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šumić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Backović geeft een hoge lob. Topić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gagović rent richting de bal. Gagović draait met de bal, schiet en ... Prodanović maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Petar FC - FK Mornar 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petar FC 54%, FK Mornar 46%.
Petar FC - FK Mornar 2:1