Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crveni Bojleri somnathhalder365@gmail.com
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 15.5
zwak Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Dedijer raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Strugar komt het veld opgelopen.

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pejanović met de inworp. Janićijević rent richting de bal. Janićijević geeft een lange en hoge pass. Pandurović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crveni Bojleri - somnathhalder365@gmail.com 1:0

17e minuut.
Pandurović met een sublieme pass. Kalađurđević kopt de bal weg. Mrakić heeft problemen om de bal te vangen. Mrakić haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Despotović de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Pejanović verovert de bal door een tackle van achteren. Stanić begaat een overtreding. Pejanović raakt geblesseerd tijdens het duel. Kalađurđević zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mrakić rent richting de bal. Mrakić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Rajić rent richting de bal. Kalađurđević verovert de bal door een tackle van achteren. Kalađurđević speelt de bal door. Mrakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrakić haalt uit met een fantastische trap. Pandurović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crveni Bojleri 56%, somnathhalder365@gmail.com 44%.
Crveni Bojleri - somnathhalder365@gmail.com 1:0

50e minuut.
Daar is Jarić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janićijević is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jarić. Jarić krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Rajić met een sublieme pass. Kecman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kecman met een sublieme pass. Jovičević is nu in balbezit. Jovičević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Kovačević rent richting de bal. Kalađurđević verovert de bal door een tackle van achteren. Kalađurđević met een sublieme pass. Janićijević is nu in balbezit. Janićijević haalt uit met een fantastische trap. Pandurović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crveni Bojleri 48%, somnathhalder365@gmail.com 52%.
Crveni Bojleri - somnathhalder365@gmail.com 1:0