Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.Bayern Munich Bayernn
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 17.1
matig Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Jakovljević onderschept slim de pass. Jakovljević speelt de bal door. Đorović rent richting de bal. Đorović haalt uit met een fantastische trap. Rogošić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Bayern Munich - Bayernn 0:1

5e minuut.
Kalabić onderschept slim de pass. Darmanović verovert de bal door een tackle van achteren. Darmanović geeft de bal voor. Đorović rent richting de bal. Đorović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Tripković geeft een hoge lob. Dimić rent richting de bal. Dimić probeert naar een medespeler te passen. Jakovljević probeert de bal met de borst te controleren. Jelenković probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Kitić onderschept slim de pass. Jelenković tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kitić raakt geblesseerd tijdens het duel. Kitić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Milijaš heeft problemen om de bal te vangen. Milijaš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Bayern Munich - Bayernn 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Bayern Munich 62%, Bayernn 38%.
F.C.Bayern Munich - Bayernn 0:2

52e minuut.
Dimić speelt de bal door. Đorović is nu in balbezit. Bojić begaat een overtreding. Bojić krijgt een gele kaart.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Milijaš met de inworp. Jakovljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakovljević draait met de bal, schiet en ... Bojić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Pivljanin kopt de bal weg. Mlinarić is nu in balbezit. Dimić rent richting de bal. Mlinarić onderschept slim de pass. Mlinarić haalt uit met een fantastische trap. Milinović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Bayern Munich 51%, Bayernn 49%.
F.C.Bayern Munich - Bayernn 0:2