Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
milos Petar FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 16
matig Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Spaljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Spaljević passt de bal in één keer door. Šumić rent richting de bal. Šumić draait met de bal, schiet en ... Šurbatović probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Klungelig pakt Vesić de bal. Spaljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Spaljević passt de bal met de wreef. Vesić rent richting de bal. Vesić schiet op doel. Jerinić bokst de bal weg.

21e minuut.
Andrijašević rent richting de bal. Andrijašević passt de bal in één keer door. Šumić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šumić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Klungelig pakt Dimić de bal. Šumić verovert de bal door een tackle van achteren. Šumić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
milos - Petar FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: milos 47%, Petar FC 53%.
milos - Petar FC 0:1

64e minuut.
Dimić onderschept slim de pass. Spaljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Spaljević passt de bal met de wreef. Vesić is nu in balbezit. Vesić schiet op doel. Jerinić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Beatović is nu in balbezit. Beatović geeft de bal voor. Cuca bereikt de bal nog maar net als eerste. Vesić onderschept slim de pass. Vesić haalt uit met een fantastische trap. Jerinić bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
milos - Petar FC 1:1

88e minuut.
Šumić passt de bal zonder na te denken. Mišković rent richting de bal. Mišković passt de bal zonder na te denken. Šumić rent richting de bal. Šumić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Topić geeft een lange en hoge pass. Živadinović kopt de bal weg. Daar is Čavor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šumić rent richting de bal. Šumić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: milos 41%, Petar FC 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
milos - Petar FC 1:1