Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Petar FC milos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


17e minuut.
Živadinović onderschept slim de pass. Živadinović passt de bal met de wreef. Mišović rent richting de bal. Spaljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Spaljević haalt uit met een fantastische trap. Jerinić bokst de bal weg.

30e minuut.
Milović passt de bal in één keer door. Spaljević is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Živadinović. Živadinović krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Klungelig pakt Mandić de bal. Mandić geeft een lange en hoge pass. Bajagić kopt de bal weg. Klungelig pakt Vesić de bal. Vesić draait met de bal, schiet en ... Jerinić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Bajagić met een snelle inworp. Spaljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Mišović legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Spaljević is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Spaljević neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Bajagić geeft een hoge lob. Živadinović is nu in balbezit. Vesić onderschept slim de pass. Spaljević rent richting de bal. Spaljević haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jerinić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Mučinić geeft een lange en hoge pass. Daar is Spaljević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Živadinović schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Živadinović moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Živadinović schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petar FC 57%, milos 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Petar FC - milos 0:0

46e minuut.
Spaljević passt de bal zonder na te denken. Topić is nu in balbezit. Vesić verovert de bal door een tackle van achteren. Spaljević rent richting de bal. Spaljević draait met de bal, schiet en ... Jerinić bokst de bal weg.

52e minuut.
Mišović bereikt de bal nog maar net als eerste. Čavor bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Mišović zijn tegenspeler op de grond. Mišović krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Topić geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vuksanović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Spaljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Spaljević geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Mišović rent richting de bal. Mišović met een sublieme pass. Šumić is nu in balbezit. Andrijašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrijašević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Petar FC - milos 1:0

79e minuut.
Topić rent richting de bal. Vesić rent richting de bal. Topić onderschept slim de pass. Spaljević rent richting de bal. Spaljević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Vuksanović probeert de bal met de borst te controleren. Radojković onderschept slim de pass. Radojković geeft de bal voor. Šumić heeft problemen om de bal te vangen. Šumić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petar FC 53%, milos 47%.
Petar FC - milos 1:0