Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Mornar priganice
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.2 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen zwak


8e minuut.
Klungelig pakt Backović de bal. Đurašinović is nu in balbezit. Šarac begaat een overtreding. Šarac krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Nenadović verovert de bal door een tackle van achteren. Nenadović probeert naar een medespeler te passen. Gagović rent richting de bal. Gagović draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Imširović de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Đurašinović is nu in balbezit. Šarac verovert de bal door een tackle van achteren. Šarac met een sublieme pass. Đukanović rent richting de bal. Đukanović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Jevtić is nu in balbezit. Jevtić geeft de bal voor. Puričević rent richting de bal. Gagović verovert de bal door een tackle van achteren. Gagović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Backović probeert naar een medespeler te passen. Jevtić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gagović is nu in balbezit. Jevtić rent richting de bal. Jevtić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Đurašinović speelt de bal door. Šarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šarac is nu in balbezit. Đurašinović onderschept slim de pass. Đurašinović haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Mornar 62%, priganice 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Mornar - priganice 0:0

60e minuut.
Backović geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pantić met de inworp. Mišković controleert de bal met de borst. Mišković geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pantić met een snelle inworp. Raić rent richting de bal. Raić speelt de bal door. Mišković geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Mornar - priganice 0:1

70e minuut.
Raić is nu in balbezit. Gagović verovert de bal door een tackle van achteren. Gagović passt de bal in één keer door. Ušćumlić is nu in balbezit. Ušćumlić draait met de bal, schiet en ... Imširović bokst de bal weg.

75e minuut.
Raić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jevtić rent richting de bal. Raić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Raić krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Nenadović geeft een hoge lob. Ušćumlić is nu in balbezit. Ušćumlić speelt de bal door. Gagović rent richting de bal. Gagović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Mornar - priganice 1:1

90e minuut.
Đerković met een sublieme pass. Jevtić is nu in balbezit. Mišković begaat een overtreding. Mišković krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Mornar 51%, priganice 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Mornar - priganice 1:1