Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C .BARCELONA Assassins F.C.
Normal Tactiek Black Flag
49% Balbezit 51%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


15e minuut.
Álvarez met een sublieme pass. Becerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar is nu in balbezit. Saucedo onderschept slim de pass. Saucedo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
McFalcón trapt de bal weg. Espino rent richting de bal. Espino passt de bal met de wreef. Saucedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Saucedo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C .BARCELONA 64%, Assassins F.C. 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C .BARCELONA - Assassins F.C. 0:0

48e minuut.
Harris bereikt de bal nog maar net als eerste. Espino verovert de bal door een tackle van achteren. Espino passt de bal in één keer door. Becerra is nu in balbezit. Becerra schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Espino bereikt de bal nog maar net als eerste. Espino passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Saucedo de bal. Saucedo geeft een lange en hoge pass. Becerra bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Birmingham bereikt de bal nog maar net als eerste. Birmingham geeft een lange en hoge pass. Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Manik bereikt de bal nog maar net als eerste. Manik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Norato trapt de bal weg. Birmingham kopt de bal weg. Carter kan de bal niet met de borst controleren. Benítez is nu in balbezit. Benítez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Ortiz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Álvarez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Miranda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Ortiz is nu in balbezit. Ortiz passt de bal met de wreef. Gonzalito heeft problemen om de bal te vangen. Benítez rent richting de bal. Benítez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Saucedo onderschept slim de pass. Saucedo speelt de bal door. Becerra is nu in balbezit. Becerra draait met de bal, schiet en ... McFalcón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C .BARCELONA - Assassins F.C. 0:1

87e minuut.
Santos geeft de bal voor. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez passt de bal met de wreef. Becerra is nu in balbezit. Becerra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C .BARCELONA 66%, Assassins F.C. 34%.
F.C .BARCELONA - Assassins F.C. 0:1