Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
badranito Arzān Tārikh
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 13.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


1e minuut.
Hazalija passt de bal met de wreef. El-Koraad is nu in balbezit. Zanjani rent richting de bal. Alami rent richting de bal. Alami draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
El-Koraad rent richting de bal. Zanjani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. El-Koraad is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Keshuapad zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hazalija is nu in balbezit. Hazalija schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
badranito - Arzān Tārikh 1:0

14e minuut.
Chedli is nu in balbezit. Chedli met een sublieme pass. Latfayak probeert naar een medespeler te passen. Hazalija bereikt de bal nog maar net als eerste. Hazalija draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Falatah rent richting de bal. Zanjani onderschept slim de pass. Zanjani passt de bal met de wreef. Alami is nu in balbezit. Alami haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Lojanazi met een snelle inworp. Latfayak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pashazadeh bereikt de bal nog maar net als eerste. Latfayak onderschept slim de pass. Latfayak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Klungelig pakt El-Koraad de bal. Zanjani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanjani speelt de bal door. Alami is nu in balbezit. Alami draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: badranito 51%, Arzān Tārikh 49%.
badranito - Arzān Tārikh 1:0

51e minuut.
Inworp. Akhlaqi met een snelle inworp. Pashazadeh onderschept slim de pass. Hazalija is nu in balbezit. Hazalija draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
badranito - Arzān Tārikh 2:0

58e minuut.
Latfayak is nu in balbezit. Pashazadeh is nu in balbezit. Latfayak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Latfayak krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Latfayak onderschept slim de pass. Latfayak met een sublieme pass. Sabbah rent richting de bal. Latfayak rent richting de bal. Latfayak schiet op doel. Burujirdi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Burujirdi speelt de bal door. Lojanazi kopt de bal weg. Latfayak bereikt de bal nog maar net als eerste. Latfayak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
El-Koraad bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanjani rent richting de bal. El-Koraad begaat een overtreding. El-Koraad krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Doeltrap. Burujirdi trapt de bal weg van het doel. Zanjani met een sublieme pass. Klungelig pakt Alami de bal. Alami schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: badranito 45%, Arzān Tārikh 55%.
badranito - Arzān Tārikh 2:0