Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
badranito استقلال
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 18.3
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Hejazi onderschept slim de pass. Hejazi met een sublieme pass. Atocha is nu in balbezit. Moham onderschept slim de pass. Moham schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
badranito - استقلال 0:1

7e minuut.
Keshuapad rent richting de bal. Moham verovert de bal door een tackle van achteren. Moham draait met de bal, schiet en ... Al-Malik probeert wanhopig de bal te grijpen. Atocha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
badranito - استقلال 0:2

13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Al-Malik met een harde bal richting middenveld. Latfayak kopt de bal weg. Hazalija bereikt de bal nog maar net als eerste. Hazalija haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Moham kopt de bal weg. Daar is Ghadbhum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atocha is nu in balbezit. Ghadbhum verovert de bal door een tackle van achteren. Ghadbhum draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Yassen bereikt de bal nog maar net als eerste. Yassen passt de bal met de wreef. Moham rent richting de bal. Moham haalt uit met een fantastische trap. Atocha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Ghadbhum is nu in balbezit. Mechuragui onderschept slim de pass. Mechuragui probeert naar een medespeler te passen. Hazalija heeft problemen om de bal te vangen. Hazalija draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Estili trapt de bal weg. Yassen kopt de bal weg. Ghadbhum rent richting de bal. Moham bereikt de bal nog maar net als eerste. Moham draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: badranito 57%, استقلال 43%.
badranito - استقلال 0:2

61e minuut.
Nazari rent richting de bal. Nazari geeft een lange en hoge pass. Moham rent richting de bal. Moham draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
badranito - استقلال 0:3

65e minuut.
Haqiqatju onderschept slim de pass. Haqiqatju geeft een lange en hoge pass. Moham is nu in balbezit. Moham draait met de bal, schiet en ... Al-Malik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

66e minuut.
Rozin geeft een lange en hoge pass. Daei probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hejazi probeert naar een medespeler te passen. Ghadbhum bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghadbhum schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
badranito - استقلال 0:4

69e minuut.
Rozin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozin geeft de bal voor. Inworp. Lojanazi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Latfayak geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
El-Koraad is nu in balbezit. Yaseen verovert de bal door een tackle van achteren. Yaseen passt de bal zonder na te denken. Moham is nu in balbezit. Moham schiet op doel. Al-Malik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Hazalija rent richting de bal. Hazalija geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Lounes de bal onder controle te krijgen. Latfayak bereikt de bal nog maar net als eerste. Latfayak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Daar is Ghadbhum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghadbhum passt de bal met de wreef. Falatah rent richting de bal. Moham onderschept slim de pass. Moham haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
badranito - استقلال 0:5

80e minuut.
Yaseen is nu in balbezit. Yaseen geeft de bal voor. Daar is Falatah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghadbhum bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghadbhum schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Nouira passt de bal zonder na te denken. Latfayak rent richting de bal. Latfayak passt de bal zonder na te denken. Hazalija rent richting de bal. Hazalija haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: badranito 68%, استقلال 32%.
badranito - استقلال 0:5