Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
استقلال Gerān Abre
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 15.9
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Ghadbhum bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghadbhum passt de bal in één keer door. Arfa bereikt de bal nog maar net als eerste. Moham verovert de bal door een tackle van achteren. Moham draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fahandizh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Yaseen verovert de bal door een tackle van achteren. Yaseen speelt de bal door. Arfa bereikt de bal nog maar net als eerste. Moham onderschept slim de pass. Moham draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Inworp. Huayata zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. El Khalifa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghadbhum rent richting de bal. Ghadbhum schiet op doel. Fahandizh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
استقلال - Gerān Abre 1:0

15e minuut.
El Khalifa passt de bal zonder na te denken. Yaseen speelt de bal door. Ghadbhum speelt de bal door. Moham bereikt de bal nog maar net als eerste. Moham draait met de bal, schiet en ... Paal!

18e minuut.
Haqiqatju bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazari rent richting de bal. Nazari geeft een hoge lob. Yaseen bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaseen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Arfa controleert de bal met de borst. Moham onderschept slim de pass. Ghadbhum rent richting de bal. Ghadbhum haalt uit met een fantastische trap. Fahandizh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Davisadr is nu in balbezit. Ghadbhum is nu in balbezit. Ghadbhum passt de bal in één keer door. Moham bereikt de bal nog maar net als eerste. Moham draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Benabderrazik rent richting de bal. Yaseen verovert de bal door een tackle van achteren. Hazalija onderschept slim de pass. Hazalija haalt uit met een fantastische trap. Rozin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
استقلال - Gerān Abre 1:1

35e minuut.
Huayata bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghadbhum onderschept slim de pass. Ghadbhum met een sublieme pass. Moham rent richting de bal. Moham haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: استقلال 32%, Gerān Abre 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
استقلال - Gerān Abre 1:1

57e minuut.
Benabderrazik heeft problemen om de bal te vangen. Lounes is nu in balbezit. Benabderrazik verovert de bal door een tackle van achteren. Hazalija bereikt de bal nog maar net als eerste. Hazalija schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Benabderrazik is nu in balbezit. Hazalija bereikt de bal nog maar net als eerste. Benabderrazik bereikt de bal nog maar net als eerste. Hazalija rent richting de bal. Hazalija schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
El Khalifa rent richting de bal. Ghadbhum is nu in balbezit. Ghadbhum speelt de bal door. Moham bereikt de bal nog maar net als eerste. Moham draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
استقلال - Gerān Abre 2:1

79e minuut.
Ghadbhum met een sublieme pass. Arfa bereikt de bal nog maar net als eerste. Moham verovert de bal door een tackle van achteren. Moham draait met de bal, schiet en ... Bakri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fahandizh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: استقلال 52%, Gerān Abre 48%.
استقلال - Gerān Abre 2:1