Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perspolis 56 Arzān Tārikh
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 14.7
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


14e minuut.
Klungelig pakt Boughamni de bal. Rahma onderschept slim de pass. Azaiez verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Azaiez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Azaiez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Boughamni rent richting de bal. Azaiez rent richting de bal. Armanjani bereikt de bal nog maar net als eerste. Boughamni onderschept slim de pass. Boughamni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Perspolis 56 - Arzān Tārikh 1:0

27e minuut.
Fahradi is nu in balbezit. Fahradi geeft een hoge lob. Boughamni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Azaiez rent richting de bal. Azaiez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Perspolis 56 - Arzān Tārikh 2:0

35e minuut.
Latfayah kan de bal niet met de borst controleren. Latfayah geeft een hoge lob. Pashazadeh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alami bereikt de bal nog maar net als eerste. Alami schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perspolis 56 48%, Arzān Tārikh 52%.
Perspolis 56 - Arzān Tārikh 2:0

47e minuut.
Chedli passt de bal in één keer door. Pashazadeh is nu in balbezit. Pashazadeh met een sublieme pass. Daar is Alami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alami haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Thabet passt de bal zonder na te denken. Juzizi is nu in balbezit. Suri geeft een lange en hoge pass. Boughamni rent richting de bal. Boughamni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Titsi met een snelle inworp. Klungelig pakt Azaiez de bal. Wat een zware overtreding van Pashazadeh ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Pashazadeh naar de kleedkamers voor een vroege douche. Azaiez raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Azaiez neemt zijn aanloop. Burujirdi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perspolis 56 - Arzān Tārikh 3:0

72e minuut.
Yaqtin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Suri kopt de bal weg. Daar is Azaiez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boughamni rent richting de bal. Boughamni draait met de bal, schiet en ... Burujirdi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Qoli geeft een hoge lob. Inworp. Thabet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zanjani rent richting de bal. Zanjani geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
El Makhloufi is nu in balbezit. Boughamni rent richting de bal. Fahradi speelt de bal door. Boughamni bereikt de bal nog maar net als eerste. Boughamni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Perspolis 56 - Arzān Tārikh 4:0

79e minuut.
Suri met een sublieme pass. Armanjani rent richting de bal. Boughamni bereikt de bal nog maar net als eerste. Azaiez bereikt de bal nog maar net als eerste. Azaiez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perspolis 56 32%, Arzān Tārikh 68%.
Perspolis 56 - Arzān Tārikh 4:0