Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SeoulClub MessiBarcaBarcelona
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Kwon-Song passt de bal met de wreef. Gatoshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Soo-Hyun met een sublieme pass. Kwoon-Yang bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoon-Yang schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kyung-Doo verovert de bal door een tackle van achteren. Kyung-Doo speelt de bal door. Hyun-Jae rent richting de bal. Hyun-Jae draait met de bal, schiet en ... Cheng-Son werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Sun-Yo is nu in balbezit. Hwan-Kwoo onderschept slim de pass. Hwan-Kwoo passt de bal zonder na te denken. Hyun-Jae bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyun-Jae schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Gatoshi geeft de bal voor. Hiu-Kwoo is nu in balbezit. Hiu-Kwoo passt de bal zonder na te denken. Daar is Dae-Ui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dae-Ui schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SeoulClub 71%, MessiBarcaBarcelona 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SeoulClub - MessiBarcaBarcelona 0:0

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cheng-Son trapt de bal weg. Hiu-Kwoo kopt de bal weg. Dae-Ui rent richting de bal. Dae-Ui draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Kwon-Song rent richting de bal. Dae-Ui onderschept slim de pass. Dae-Ui geeft de bal voor. Hwan-Kwoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan-Kwoo geeft de bal voor. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SeoulClub 61%, MessiBarcaBarcelona 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SeoulClub - MessiBarcaBarcelona 0:0