Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chernomorets Зеркальная Струя
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 17.4
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Inworp. Polyanskiy met een snelle inworp. Muschinka speelt de bal door. Lisitskiy rent richting de bal. Lisitskiy geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Daar is Palyanitsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lisitskiy rent richting de bal. Lisitskiy passt de bal zonder na te denken. Lugachov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugachov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chernomorets - Зеркальная Струя 1:0

31e minuut.
Polyanskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovig bereikt de bal nog maar net als eerste. Benjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovig onderschept slim de pass. Lovig haalt uit met een fantastische trap. Vashchuk bokst de bal weg.

40e minuut.
Lovig onderschept slim de pass. Mikulyak probeert naar een medespeler te passen. Tchertoganov heeft problemen om de bal te vangen. Mikulyak rent richting de bal. Mikulyak geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chernomorets 67%, Зеркальная Струя 33%.
Chernomorets - Зеркальная Струя 1:0

48e minuut.
Polyanskiy is nu in balbezit. Tchertoganov verovert de bal door een tackle van achteren. Tchertoganov speelt de bal door. Bozhko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozhko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Skvortsov met een snelle inworp. Lisitskiy met een sublieme pass. Lugachov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugachov schiet op doel. Milevsky probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chernomorets - Зеркальная Струя 2:0

70e minuut.
Pogodin geeft een lange en hoge pass. Lovig speelt de bal door. Bozhko rent richting de bal. Bozhko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Shevchuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lisitskiy rent richting de bal. Lisitskiy passt de bal met de wreef. Lugachov rent richting de bal. Lugachov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Shevchuk passt de bal zonder na te denken. Rikun speelt de bal door. Daar is Katkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lovig onderschept slim de pass. Lovig geeft de bal voor. Vashchuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bozhko is nu in balbezit. Bozhko draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chernomorets 57%, Зеркальная Струя 43%.
Chernomorets - Зеркальная Струя 2:0