Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
иназума 11 ураган
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Pavlov geeft een lange en hoge pass. Daar is Zelykh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zubov rent richting de bal. Zubov schiet op doel. Golovin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
иназума 11 - ураган 1:0

44e minuut.
Akymenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Akymenko geeft een hoge lob. Klungelig pakt Horyainov de bal. Zubov is nu in balbezit. Zubov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: иназума 11 40%, ураган 60%.
иназума 11 - ураган 1:0

54e minuut.
Datsenko met een snelle inworp. Klungelig pakt Sergienko de bal. Sergienko geeft een lange en hoge pass. Zubov is nu in balbezit. Zubov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Sopkiv geeft een hoge lob. Inworp. Horyainov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kamenyuki is nu in balbezit. Kamenyuki geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Sokolenko geeft de bal voor. Datsenko kopt de bal weg. Klungelig pakt Dranirskiy de bal. Deonas onderschept slim de pass. Deonas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Deonas bereikt de bal nog maar net als eerste. Deonas geeft een hoge lob. Sergienko rent richting de bal. Lubenets verovert de bal door een tackle van achteren. Lubenets draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Karpenko rent richting de bal. Pavlov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karpenko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Karpenko zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lubenets bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubenets draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Klungelig pakt Kamenyuki de bal. Sokolenko rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sergienko. Sergienko krijgt een gele kaart. Sokolenko raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Sokolenko kan niet meer verder spelen. Guy komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Pavlov geeft een lange en hoge pass. Sergienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Dranirskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Deonas verovert de bal door een tackle van achteren. Deonas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Sopkiv onderschept slim de pass. Sopkiv speelt de bal door. Lubenets rent richting de bal. Deonas rent richting de bal. Deonas draait met de bal, schiet en ... Kurilov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Guy rent richting de bal. Sergienko onderschept slim de pass. Sergienko probeert naar een medespeler te passen. Kamenyuki is nu in balbezit. Kamenyuki haalt uit met een fantastische trap. Golovin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: иназума 11 66%, ураган 34%.
иназума 11 - ураган 1:0