Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ExAmple ураган
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Gashin heeft problemen om de bal te vangen. Gashin geeft een hoge lob. Zelykh heeft problemen om de bal te vangen. Papush rent richting de bal. Papush draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Deonas haalt uit met een fantastische trap. Gorbatenko heeft problemen om de bal te vangen. Tkach bereikt de bal nog maar net als eerste. Deonas onderschept slim de pass. Deonas haalt uit met een fantastische trap. Lisoviy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Kobzar speelt de bal door. Sokolenko rent richting de bal. Papush verovert de bal door een tackle van achteren. Dymarchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymarchuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Zuev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuev passt de bal in één keer door. Daar is Deonas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lubenets rent richting de bal. Lubenets haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Lisitsyn is nu in balbezit. Kobzar rent richting de bal. Kobzar geeft een hoge lob. Papush rent richting de bal. Papush draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ExAmple - ураган 1:0

31e minuut.
Ratiy rent richting de bal. Sokolenko met een sublieme pass. Lubenets is nu in balbezit. Deonas bereikt de bal nog maar net als eerste. Deonas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Gashin onderschept slim de pass. Gashin geeft de bal voor. Lisitsyn rent richting de bal. Papush onderschept slim de pass. Papush haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ExAmple - ураган 2:0

42e minuut.
Dymarchuk is nu in balbezit. Lisitsyn verovert de bal door een tackle van achteren. Papush begaat een overtreding. Papush krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Sopkiv geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ratiy de bal. Lubenets begaat een overtreding. Lubenets krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ExAmple 45%, ураган 55%.
ExAmple - ураган 2:0

71e minuut.
Kobzar geeft de bal voor. Ratiy is nu in balbezit. Sokolenko maakt een afschuwelijke overtreding. Sokolenko krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ExAmple 39%, ураган 61%.
ExAmple - ураган 2:0