Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
senid Fk Livada
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 19.6
waardeloos Schieten waardeloos
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Rašković speelt de bal door. Đurašković bereikt de bal nog maar net als eerste. Đurašković probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lekić de bal. Lekić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Đurašković kopt de bal weg. Avram bereikt de bal nog maar net als eerste. Avram geeft een hoge lob. Spaljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Spaljević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Daar is Đurašković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Đurašković probeert naar een medespeler te passen. Lekić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekić draait met de bal, schiet en ... Srzentić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
senid - Fk Livada 0:1

14e minuut.
Rašković passt de bal zonder na te denken. Popović bereikt de bal nog maar net als eerste. Popović geeft een lange en hoge pass. Lekić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Rašković kan de bal niet met de borst controleren. Rašković probeert naar een medespeler te passen. Avramović is nu in balbezit. Lekić onderschept slim de pass. Lekić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Karić bereikt de bal nog maar net als eerste. Karić passt de bal zonder na te denken. Đurašković is nu in balbezit. Đurašković draait met de bal, schiet en ... Avram probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
senid - Fk Livada 0:2

26e minuut.
Ristić speelt de bal door. Spaljević rent richting de bal. Đurašković begaat een overtreding. Đurašković krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Đurašković speelt de bal door. Avramović rent richting de bal. Avramović passt de bal met de wreef. Lekić rent richting de bal. Lekić draait met de bal, schiet en ... Srzentić bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
senid - Fk Livada 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: senid 61%, Fk Livada 39%.
senid - Fk Livada 0:3

68e minuut.
Popović met een sublieme pass. Lekić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stevanović begaat een overtreding. Stevanović krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Avram geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Popović met een snelle inworp. Đurašković is nu in balbezit. Đurašković draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: senid 48%, Fk Livada 52%.
senid - Fk Livada 0:3